Spellen op maat gemaakt voor bedrijven

Waarom een spel? Een spel is een veelzijdig communicatiemiddel en een prachtige manier om een ervaring over te brengen. In een gesprek achterhalen waar een spel bij jouw organisatie waarde kan toevoegen en welk doel bij het project hoort. Dan komen er allerlei concepten en ideeën langs waar we de beste of gezelligste van gaan realiseren.

Spel als leermiddel

Het kan voor bedrijven heel interessant zijn om een eigen spel te maken. Dat kan voor een zakelijk doel zijn, zoals het omgaan met een verandering in het bedrijf (een fusie, een cultuuromslag, een nieuw systeem). Op dat moment biedt een spel een veilige leeromgeving waar werknemers de voor- en nadelen kunnen ervaren van de veranderingen of het volharden in de oude gewoonten. En het fijne is, in een spel worden er geen echte brokken gemaakt terwijl de ervaring die wordt opgedaan wel echt is! Je hersenen maken namelijk geen onderscheid tussen een 'echte' ervaring of een spelervaring. 

Spel als kerst- en relatiegeschenk

Een prachtig spel over het bedrijf, een heerlijk flesje wijn en lekkere borrelnootjes, dat is het gezelligste kerstpakket dat je werknemers ooit hebben gekregen!

En iedere keer dat mensen het zien liggen en spelen zijn ze weer even in contact met jouw bedrijf en jouw boodschap. Ideaal voor in het kerstpakket of als give-away.

Wat kost het?

Misschien is een betere vraag, wat lost het op? Omdat ieder bedrijf andere wensen heeft is iedere situatie uniek. Een passende offerte wordt gemaakt na ons eerste, vrijblijvende, gesprek.

Meer weten? Neem contact op!

Voorbeelden